Güvenç ve Kenan Yaralı, Saruhanlı Kaymakam Vekili Turan Eren, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Ersoy, Manisa Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek ve Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tayyar Tekin ile birlikte Saruhanlı'daki okul inşaatında incelemelerde bulundu.
Vali Güvenç, temeli iki yıl önce atılan 26 derslikli ilköğretim okulunda incelemelerde bulunurken gazetecilere yaptığı açıklamada, okulun 2010-2011 eğitim-öğretim yılına yetiştirileceğini belirterek, ''Manisaspor'un değerli Başkanı Kenan Yaralı'ya teşekkür ediyorum. Gerçekten güzel bir eser ortaya koymuş. Ayrıca bayındırlık ekiplerine de teşekkür ediyorum, kontrollü ve güzel hizmetler yapmışlar. Belediye Başkanım Hüseyin Yaralı'nın desteğiyle de okulun çevre düzenine bugün başlıyoruz. Saruhanlı için hayırlı olsun'' dedi.
Manisa Spor Kulübü Başkanı Kenan Yaralı da, annesi Neval Yaralı'nın adını yaşatmak amacıyla okulu yaptırdıklarını, bu davranışlarının imkanı bulunan herkese örnek olmasını dilediklerini söyledi.
Yaralı'nın bir milyon lira bağışladığı, demir ve beton masrafları Manisa Valiliğince, diğer bazı ihtiyaçları da Saruhanlı Kaymakamlığı, Sarıkız Sulama Birliği ve Saruhanlı Belediyesince karşılanan okulda 720 öğrenci eğitim alacak.